Dansk English
+
marts 17, 2020

Kontorfællesskaber i Odense

Hos Syddanske Forskerparker finder du Odenses førende kontorfællesskaber. Vi tilbyder en lang række af forskellige kontorløsninger, der passer til dine behov. Så har du brug for at leje kontorlokaler, så tag fat i os. Desuden tilbyder vi lækre fællesfaciliteter, nem parkering og moderne mødelokaler – og vigtigst af alt et godt businessfællesskab med fokus på netværk, viden og læring.

Vores 2 afdelinger (Forskerparken og Videnbyen i Odense) er placeret tæt ved universitet og forskningsinstitutioner og huser en række centre, klynger og institutioner, der hjælper din virksomhed videre – fra den tidlige start, hvor netværk og udvikling er essentielt, over tiden hvor du skal tiltrække kapital, til vækstfasen hvor du ekspanderer og har brug for ekstra faciliteter og skal tiltrække det rigtige personale.

Syddanske Forskerparker er mere end blot m2. Vi skaber, tilbyder og understøtter hver eneste dag et tæt netværk, hvor iværksættere spiser, bor og arbejder ved siden af etablerede virksomheder. Kort sagt sørger vi for, at iværksættere møder erfaring, at forskning møder forretning, og at ideer møder penge. Vores kontorfællesskaber tilbyder en række services, såsom:

 • Bemandet modtagelse
 • Møde- og konferencelokaler
 • Matchmaking og netværksarrangementer
 • Frokostordning, parkering, firmarabatter mm

I vores kontorfællesskaber kan du leje kontorlokaler i alle størrelser. Vi udlejer skrivebordspladser i kontorfællesskab, små kontorer til 1-2 personer og hele kontorafsnit, showrooms, værksteder og laboratorier. Vores koncept er så fleksibelt, at du ikke behøver ændre adresse, når din virksomhed vokser.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at skræddersy kontorlokaler til dit behov.

Kontorfællesskaber i Odense

On the Go

On the Go er til dig, der ikke har brug for et fast kontor, men som har behov for kontorfællesskaber med professionelle rammer. Med en On the Go aftale bliver du en del af Danmarks største fællesskab af vækstivrige virksomheder. Du får adgang til at arbejde i både Odense og Kolding alt efter, hvad der passer dig. Du kan booke mødelokaler (mod ekstra betaling) og invitere dine kunder og samarbejdspartnere til frokost i kantinen.

Tilbuddet henvender sig typisk til enmandsvirksomheder og konsulenter. Pris: 525 kr. ex moms pr. person pr. måned. Findes i Forskerparken og Videnbyen.

NewBizz

At arbejde hjemmefra kan være distraherende, og kontorer er ofte en dyr investering. New Bizz er målrettet nyopstartede virksomheder, der ønsker professionelle rammer i et åbent kontorfællesskaber. Her får du gode muligheder for sparring og netværk med andre startup-virksomheder samt etablerede virksomheder. Som lejer får du ligeledes mulighed for booking af mødelokaler samt adgang til vores café, der serverer lækker frokost og gæsteforplejning.

Tilbuddet henvender sig til virksomheder, der ikke tidligere har været lejer hos Syddanske Forskerparker. Desuden må virksomheden maximalt være 3 år gammel. Pris: 800 kr. ex moms pr. person pr. mdr. (dog min. 2 pladser i maximum 1 år). Findes i Videnbyen.

Plug n’ Play

Plug n´ Play er til dig, der har behov for en skrivebordsplads med kort opsigelse i et professionelt kontorfællesskab. Du får en præsentabel virksomhedsadresse og kan booke mødelokaler.

Tilbuddet henvender sig typisk til mindre virksomheder på 1-3 personer. Prisen er 2.436 kr. ex moms pr. måned. Findes i Forskerparken.

Space to Grow

Med kontorfællesskaber på 11 til 350 m2 kan vi helt sikkert finde et kontor, der matcher dine behov. Foruden professionelle konferencefaciliteter med stor fleksibilitet tilbyder vi en bred vifte af fællesfaciliteter og servicefunktioner som solide it-løsninger, mødelokaler og mødeservering. Vi tilbyder et inspirerende miljø med plads til viden, hvor virksomheder let kan etablere sig i fleksible lejemål.

Tilbuddet henvender sig til iværksættervirksomheder, udviklingsafdelinger, innovationscentre og konsortier med 1-100 ansatte. Findes i Forskerparken og Videnbyen. Kontakt den enkelte forskerpark for en estimeret pris.

Build n’ Show

Syddanske Forskerparker udlejer 4 værksteder i Forskerparken. Værkstederne er på hver 64 m2 med 4 meter loftshøjde, port, toilet, udslagsvask og nødbruser. Der er mulighed for tilknytning af fx kontorpavilloner til værkstederne, ligesom caféen og arbejdszonerne rundt om i Forskerparken frit kan benyttes. Der er ligeledes adgang til mødelokaler samt gratis parkering.

Pris: 8.175 kr. pr. mdr. inkl. forbrug. Findes i Forskerparken.

Interesseret i kontorfællesskaber i Odense?

Kontakt Peter Therkelsen for yderligere information omkring vores kontorfællesskaber i Odense. Kontakt os på 51909181 eller pt@syddanskeforskerparker.dk.

Du kan også finde os på:

Linkedin

Facebook Forskerparken og Videnbyen

 

 

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   News

   Ny tech-startup i Videnbyen

   Vi er glade for at byde ROICO velkommen i Videnbyen. ROICO gør en forskel for de mennesker, der maler vores verden. De arbejder på et samarbejdende maleværktøj inspireret af robotteknologi. Maler...

   Read more
   Ny tech-startup i Videnbyen
   News

   Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?

   Lande, vi sammenligner os med, automatiserer i højere hast end os, og i år røg Danmark ud af top 10-listen for antallet af robotter pr. medarbejder på verdensplan. Og det skal der selvfølgeli...

   Read more
   Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...


         Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)