Dansk English
+
marts 17, 2020

Kontorlokaler i Odense

Kontorlokaler i Odense

Skal din virksomhed have nyt domicil eller leje kontorlokaler på bedste beliggenhed i Odense, så tilbyder Syddanske Forskerparker en lang række af forskellige kontorløsninger, der passer til dine behov. Vores 2 afdelinger (Forskerparken og Videnbyen) byder på lækre fællesfaciliteter, nem parkering og moderne mødelokaler – og vigtigst af alt et godt businessfællesskab med fokus på netværk, viden og læring.

Hos os kan du leje kontorlokaler i alle størrelser. Vi udlejer skrivebordspladser i kontorfællesskab, små lokaler til 1-2 personer og hele kontorafsnit, showrooms, værksteder og laboratorier. Vores koncept er så fleksibelt, at du ikke behøver ændre adresse, når din virksomhed vokser.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at skræddersy kontorlokaler til dit behov.

Lej kontorlokaler i Forskerparken i Odense

I Forskerparken tilbyder vi alt fra skrivebordspladser i fællesarealer over kontorer fra 2 personer til hele kontorafsnit og værksteder. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i Forskerparken, er vores On the Go løsning et godt bud. Læs mere om vores forskellige kontortilbud i Forskerparken samt muligheder.

Forskerparken i Odense er Danmarks kraftcenter inden for velfærds- og robotteknologi samt erhvervsfremme. Et inspirerende, internationalt miljø, tæt ved landets 3. største universitet, Syddansk Universitet og centralt placeret midt i Danmark og i Campus Odense, der er et af Europas mest ambitiøse områder for vækst og udvikling inden for robotteknologi, sundheds- og velfærdsinnovation.

I Forskerparken finder du et dynamisk kontormiljø for teknologibaserede virksomheder i alle størrelser. Parken rummer ca. 50 danske og internationale virksomheder, nationale konsortier og klynger samt regionale innovationscentre og fynske erhvervsindsatser.

Lej kontorlokaler i Videnbyen i Odense

I Videnbyen tilbyder vi alt fra skrivebordspladser i fællesarealer over kontorlokaler fra 2-11 personer. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i Videnbyen, er vores On the Go løsning et godt bud. Læs mere om vores forskellige kontortilbud i Videnbyen samt muligheder.

Videnbyen er et moderne innovationshus i Cortex Park, tæt på Syddansk Universitet og det nye supersygehus. Der er masser af gratis parkeringsmuligheder, nem adgang til E45 og snart holder letbanen lige uden for døren.  Huset rummer kontorhotel, prototypelaboratorier, inkubationsmiljøer, tilbud til startups, moderne møde- og konferencefaciliteter til udlejning samt café.

I Videnbyen finder du startup-virksomheder, innovative virksomheder, investeringsselskaber samt Syddansk Universitets vækst- og entreprenørskabsaktiviteter.

Interesseret i kontorlokaler i Odense?

Kontakt Peter Therkelsen for yderligere information omkring vores kontorlokaler og kontorfællesskaber i Odense. Kontakt os på 51909181 eller pt@syddanskeforskerparker.dk.

Du kan også finde os på:

Linkedin

Facebook Forskerparken og Videnbyen

 

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   News

   Ny tech-startup i Videnbyen

   Vi er glade for at byde ROICO velkommen i Videnbyen. ROICO gør en forskel for de mennesker, der maler vores verden. De arbejder på et samarbejdende maleværktøj inspireret af robotteknologi. Maler...

   Read more
   Ny tech-startup i Videnbyen
   News

   Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?

   Lande, vi sammenligner os med, automatiserer i højere hast end os, og i år røg Danmark ud af top 10-listen for antallet af robotter pr. medarbejder på verdensplan. Og det skal der selvfølgeli...

   Read more
   Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...


         Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)